våre tjenester

Eiendom-logoeiendom
Vi utfører oppdrag både for offentlige og private kunder knyttet til matrikkelloven og plan- og bygningsloven. Fradelingssaker, sammenføyninger, grenseoppgang, oppmålingsforretninger, seksjonering og matrikkelføring med mer.
Stikking-logoStikking & Oppmåling
Ingeniørservice er en fleksibel og pålitelig leverandør av avanserte og presise stikningstjenester. Vi bistår i store og små utbyggingsoppdrag i privat og offentlig sektor og har moderne utstyr og erfarne medarbeidere.
Teknisk-ikon
tekniske planer
Vi tilbyr prosjektering av private og kommunale veier, kryssutforming og byggeplaner for fylkesveger. Private og kommunale vann- og avløpsanlegg, overvannshåndtering med beregninger, samt prosjektering av mindre renseanlegg.
DroneikonSkanning & dronefoto
Vi tilbyr skanning og visualisering av prosjekter med nøyaktighet i fokus. Ved å koble landmåling til datamodeller, videoer og 360 graders bilder lager vi riktige fremstillinger av nye byggeprosjekt i det eksisterende miljøet.

Vi er Ingeniørservice

Ingeniørservice AS har 25 medarbeidere med solid og variert erfaring innen flere fagområder relatert til geomatikkfaget, fra både privat og offentlig virksomhet. Våre pålitelige og kompetente medarbeidere gjør oss godt egent både som rådgivere og utfører. Trenger du hjelp til fradeling av eiendom eller tekniske planer for VVA? Har du noe som skal stikkes ut eller måles inn? Vi kan hjelpe deg. Vårt hovedkontor ligger på Sem like utenfor Tønsberg, sentralt rett ved påkjøring til E18. Vi har i tillegg et kontor i Tollbugata 115, i Drammen.

Tilbakemeldinger

"

Takker for god service og oppfølging av dere på dette prosjektet. Dere tar alltid telefonen, er imøtekommende og utfører forespørsler raskt og effektivt.
Sondre Evju AS

"

Som alltid raske med stikningsplan og merker på byggeplass. Setter stor pris på jobben dere gjør for oss, alltid positive og stiller opp på kort varsel. Dette gjør vår hverdag lettere når vi skal sette i gang prosjekter.
Igland Rekkegarasjer AS
Ordliste - Hva betyr de ulike begrepene?
Oppmåling
Landmåling
VVA
Droneflyving
Terrengkart
Prosjektering
Deformasjonsmåling
VA-registering
Dimensjonskontroll
DAK
Setningsmåling
Terrengmodell
Maskinstyring
Stikking
Overvann
VVS
Datamodellering
Masseberegning
Plantegning
Situasjonskart
Koordinater for eiendom
Byggledelse
Skanning av bygg/terreng
Seksjonering
Fradeling